1e collecte is voor de thermometeractie Soedanese vluchtelingen
Collectebericht Soedan 

Thermometeractie 7, 14 en 28 januari 2024 

Leven onder vier stokken en een stukje plastic in de woestijn!  Meer dan een miljoen Soedanezen zijn door de oorlog gevlucht! Eenmaal in veiligheid is er weinig hulp voor hen. De opvanglocaties zijn overvol en chaotisch! Kinderen en volwassenen lopen de kans seksueel misbruikt te worden of slachtoffer te worden van mensenhandel! Kerk in actie steunt het werk van de Lutheran World Federation. (LWF) De LWF geeft voorlichting over het beschermen van kinderen. Tevens biedt de LWF psychosociale zorg aan kinderen via sport en spel. Zij zorgen dat kinderen op de vlucht toch onderwijs krijgen door lesmaterialen en leerkrachten beschikbaar te stellen. LWF ondersteunt ook kwetsbare gezinnen op doorreis met het regelen van transport naar een locatie waar zij langdurig opgevangen kunnen worden. 

De opbrengst van de thermometeractie op de zondagen 7, 14 en 28 januari 2024 is bestemd voor Soedan. Het is ook mogelijk uw gift over te maken op rekeningnummer: NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Hilversum onder vermelding van ‘hulp aan Soedan’. Door uw financiële hulp kan het LWF de hulp continueren!  

U doet toch ook mee. 

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH)
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. Maak uw bijdrage over naar:
NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is onze avondmaalscollecte en bestemd voor de Voedselbank.
Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Voedselbank

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

 

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten.

Meer informatie over bovenstaande collectes bij:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.