Eerste collecte
Deze is voor “Joodse en Palestijnse kinderen spelen samen.”

De afgelopen tijd lopen spanningen tussen bevolkingsgroepen in Israël weer op. Iedereen verlangt naar vrede voor dit land. Extreme standpunten aan beide zijden voeden het slepende conflict voortdurend. De middenmoot van de bevolking probeert echter ook om in vrede met elkaar te leven.

Juist daarom is het het waardevol om een project te steunen dat begint bij de toekomst van dit land: de kinderen –Palestijns én Joods.– Elkaar ontmoeten en naar elkaar te luisteren: zo begint wederzijds respect. Vaak is ontmoeting mede geregeld vanuit Christelijke scholen, vanuit de vrede van Christus.

De organisatie loopt via partners van Kerk in Actie, in Israël.

Maak uw bijdrage over naar: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. Joodse en Palestijnse kinderen spelen samen

Tweede collecte
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum,

de organisatie die de protestantse kerken in Hilversum in stand houdt.

Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. betalingen, o.v.v. PGH

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!