1e Collecte: De eerste collecte is voor Kerk in Actie.
Deze week wordt een Nederlands doel ondersteund en het thema is, Dorstigen laven in Nederland.

In Nederland gaan steeds minder mensen naar de kerk. Dat betekent echter niet dat er geen behoefte is aan zingeving. Kerken spelen hierop in met alternatieve vormen van kerk zijn. Ze delen het evangelie op een manier die aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Deze pioniersplekken zijn open gemeenschappen waar iedereen welkom is.

Als onderdeel van de Protestantse Kerk staan ze altijd in verbinding met een bestaande gemeente, want oude en nieuwe kerken hebben elkaar nodig. U kunt uw bijdrage overmaken op NL79RABO0373711794 t.n.v. KIA collecte

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hiernaast: De betaling komt deze week (14 - 20 feb) ten gunste van bovenstaande collecten

2e Collecte: Deze collecte is voor de kerk.
U kunt uw bijdrage overmaken op NL42RABO0373722451 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum.

3e Collecte: Deze collecte is voor de wijkkas.
Denk hierbij aan kosten voor catechese, bijzondere zondagen, Rond de Bethlehemkerk enz. U kunt uw bijdrage overmaken op NL79RABO0373711794 t.n.v. Wijkkas.

Dan wil ik u er ook nog even op attent maken dat u zich tot en met 28 februari kan inschrijven voor de tijdcollecte van Stichting Present. Het gaat om de dagen zaterdag 10 en 17 april. U kunt zich inschrijven op www.presenthilversum.nl/tijdcollecte. Leuk en dankbaar om te doen, er zijn al verschillende mensen die het gedaan hebben, maar we hopen op nog wat meer.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!