De 1 e  collecte is voor Bosje Liefde
Ziet u ze ook iedere zondag op de tafel staan? Die mooie boeketjes bloemen? Deze boeketjes worden iedere zondag na de dienst als een groet van ons allen naar gemeenteleden gebracht die de aandacht en het medeleven van ons nodig hebben – of die iets bijzonders te vieren hebben. Bij de bloemen geven wij een kaart mee met onze persoonlijke groet.
Met uw gift voor Bosje Liefde vult u het fonds aan waaruit de diaconie de bloemen bekostigt. Wij stellen uw gift zeer op prijs!

De 2 e collecte is voor de kerk.

De 3 e collecte is voor de wijkkas
U kunt met de QR-code op het scherm uw bijdrage aan de collecten overmaken. Vermeldt u daarbij wel het doel van de collecte? Dan komt het op de juiste plaats terecht. De gemeenteleden die in de kerk zijn, kunnen op de tafel bij de techniek, hun bijdrage in de collecteschalen doen.

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!