De eerste collecte is de collecte voor Stichting Leergeld
In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiƫle redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Via 111 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 75% van alle Nederlandse gemeenten, biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan.

De 2e collecte is voor de Protestantse gemeente Hilversum.

De 3e collecte is voor de JOP
Is diaconaal werk alleen voor volwassenen of kunnen jongeren actief zijn op diaconaal gebied? Jong Protestant, de jongerenorganisatie van de Protestantse Kerk, heeft samen met Kerk in Actie werkvormen ontwikkeld waarmee jongeren kennis kunnen maken met diaconaat, bijvoorbeeld een verkenningstocht waarbij jongeren hun eigen wijk door een diaconale bril bekijken. Jongeren ontdekken zo samen met de leiding en een diaken op welke manieren ze van betekenis kunnen zijn voor de mensen om hen heen en hoe dat ook hun eigen leven verrijkt.

Geef aan deze collecte, zodat Jong Protestant gemeenten kan ondersteunen om jongeren kennis te laten maken met diaconaat en hen te stimuleren om diaconaal actief te blijven. Helpt u mee om ook deze collecte tot een succes te maken?

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!