Eerste collecte: Schuldhulpmaatje
Tweede collecte: Kerk
Derde collecte: Pastorale arbeid

Eerste collecte: Schuldhulpmaatje
Als je schulden hebt, helpt het niet als iemand je geld geeft. Wat je dan nodig hebt is goede hulp. Daarom zijn de kerken gaan samenwerken in de Vereniging SchuldHulpMaatje Nederland, met ondersteuning van professionele schuldhulpverleners. Waar SchuldHulpMaatje al actief is, kan iedereen met geldproblemen aankloppen voor gratis hulp van een deskundige en betrouwbare vrijwilliger.

Waarom wij dit doen? Wie zijn geldzaken op orde heeft kan weer genieten van het leven. Dat gunnen we iedereen.

U kunt uw bijdrage overmaken naar IBAN: NL79 RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Schuldhulpmaatje

Tweede collecte: Kerk
Deze collecte is bestemd voor de Kerk: de Protestantse Gemeente Hilversum. De organisatie die het mogelijk maakt om onze wijkgemeentes in stand te houden.

U steunt de Kerk met een gift in de 2e collecte.

U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL42RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

Derde collecte: Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor de Pastorale arbeid, waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

U kunt uw bijdrage overmaken naar: IBAN: NL42 RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum o.v.v. Past. Arbeid