De eerste collecte
De de eerste collecte is voor de Wycliffe bijbelvertalers. Deze stichting werkt aan het toegankelijk maken van het Evangelie in alle talen. Nog steeds ontstaan er wereldwijd interesse in de Bijbel en die willen mensen het liefstin hun eigen taal lezen. We werden geraakt door het verhaal van lokale christenen uit Azië die hulp gingen bieden aan een dorp dat geteisterd was door gruwelijk etnisch geweld. Tijdens de praktische en sociale hulpverlening, lazen de christenen elkaar tijdens de lunch voor uit de Psalmen in hun eigen taal. Vrouwen die de hulp ontvingen werden geraakt door wat zij hoorden. Li Shu had het gevoel dat niemand haar pijn echt begreep. Maar dat veranderde compleet toen ze iemand uit Psalm 6 hoorde voorlezen: “De woorden waren zo echt en krachtig. Ze beschreven precies hoe ik me voelde en ik wilde alleen maar meer horen!”.

De ZWO commissie  vindt dit een waardevol project om te steunen aangezien het goed past bij de ‘Z’ uit ZWO. Het is een betrouwbare organisatie met een transparante staat van dienst en een ANBI-status.

De diaconie beveelt deze collecte dan ook van harte aan.

U steunt Wycliffe bijbelvertalers via een gift in de 1e collecte. U kunt uw bijdrage overmaken op NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum

Tweede collecte: Kerk
Deze collecte is voor de Protestantse Gemeente Hilversum.

U kunt uw bijdrage overmaken op NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. betalingen, o.v.v. PGH

Derde collecte: Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor de Pastorale arbeid, waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

U kunt uw bijdrage overmaken op NL45 RABO 0373 7224 94 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum o.v.v. Past. Arbeid

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!