20160208 kerkzaal

De Bethlehemkerk in Hilversum-Zuid is in 1963 in gebruik genomen. Architect is D. Zuiderhoek.
Op zondag 6 oktober 1963 is de eerste eredienst in deze kerk gehouden.

20170926 stiltecentrumOnze kerk beschikt over een stiltecentrum waar u terecht kunt voor meditatie, gebed of het aansteken van een kaarsje.

Op donderdagmorgen is er ‘Open Kerk’ waar u welkom bent  voor koffie en ontmoeting. Een gastvrouw/-heer zal u ontvangen en eventueel de weg wijzen naar het stiltecentrum.

Ook voor en na de zondagse dienst kunt u het stiltecentrum bezoeken.

In het stiltecentrum vindt u een boek waarin de dopelingen zijn opgetekend met het teken van de alfa en een boek waarin de overledenen staan met het teken van de omega. Zo krijgen begin en einde van het leven gestalte.

In de meditatiehoek hangt een icoon en brandt een Paaskaars. Op het knielbankje vindt u een voorbedeboek. De vermelde voorbeden krijgen in de zondagse dienst aandacht.
Bij een uitvaartplechtigheid wordt ook gebruik gemaakt van het stiltecentrum.

Contactpersoon: Maria Kruithof-Stoutjesdijk