Geloven 20.0
Als het seizoen begonnen is wordt een datum geprikt voor de twintigers om bij elkaar te komen en te overleggen wat we gaan doen. Wil je de uitnodiging niet missen, laat het me dan weten!

Maarten Hameete


30-ers en 40-ers

Deze groep komt enkele keren bij elkaar en maakt er vooral een sociaal gebeuren van. De afspraken lopen via een Whats App groep. Wil je meedoen, laat het me weten!

Jetty Scheurwater

Midden in het leven
Elke twee maanden op de laatste vrijdag van de maand organiseert een groep volwassenen “Midden in het leven”. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor volwassenen van ongeveer 40 tot 67 jaar, die allen op hun eigen manier midden in het leven staan.

De bijeenkomsten starten om 19.00 uur met een ‘American dinner’. Iedere deelnemer heeft thuis iets gebakken, gekookt of bereid dat gedeeld wordt met alle aanwezigen. 
Na de gezamenlijke maaltijd kun je kiezen uit twee inhoudelijke onderwerpen die vooraf via de website, kerkblad en/of beamer bekend worden gemaakt. De onderwerpen sluiten aan bij de belangstelling en beleving van de leeftijdsgroep en nodigen uit tot gesprek.
Rond 22.00 besluiten we de avond met een informele borrel.

De data zijn 28 september 2018, 30 november 2018, 25 januari 2019, 29 maart 2019 en 24 mei 2019

De organiserende groep bestaat uit: Annelene Ammerlaan, Anita den Uil en Sandra Heemsbergen.

Heb je een idee voor een onderwerp voor komend seizoen? Geef het door via de website.

Contactpersonen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.