Donderdag 9 mei is het Hemelvaart. Terwijl de kerk over de hele wereld twee belangrijke gebeurtenissen viert, namelijk Pasen en Pinksteren, gaat de tijd ertussen vaak verloren. De gebedsbeweging ‘Uw Koninkrijk Kome’ helpt ons hierbij stil te staan. Zij hebben een gebedsboekje gemaakt voor de tien dagen tussen Hemelvaart en Pinksteren waarmee je elke dag ‘vurig en eensgezind’ kunt bidden (Handelingen 1:14), in verbondenheid met christenen over de hele wereld.

In dit boekje wordt je uitgedaagd om tien dagen lang elke dag voor vijf mensen te bidden. ‘Laten wij elkaar liefhebben, zegt de apostel Johannes. Hoe kun je een ander nou beter liefhebben dan door voor hem of haar te bidden!?’ aldus Jurjen ten Brink (EO-presentator en ambassadeur van ‘Uw Koninkrijk kome’).

Zie voor meer informatie https://protestantsekerk.nl/verdieping/de-vroege-kerk-bidden-van-hemelvaart-naar-pinksteren/

Via https://www.izb.nl/uw-koninkrijk-kome kun je het gebedsboekje downloaden of aanvragen.

Elke woensdagochtend om 7:00u komen we als PgH-brede gebedsgroep bij elkaar in het Stiltecentrum van de Bethlehemkerk om samen te bidden. Iedereen is vrij om aan te sluiten. Voor meer informatie, neem contact op met ds. Aster Abrahamsen.