Ga je mee op kinderkamp? Van zaterdag 14 op zondag 15 oktober organiseren we een kinderkamp in de Bethlehemkerk voor kinderen vanaf groep 4 t/m groep 8 van de basisschool.

We beginnen om 14:45 op zaterdag met een inloop. Vanaf 15:15 start er een leuk en gevarieerd programma: we leren over de kerk, gaan samen zingen, bereiden de kerkdienst van zondag voor, we gaan knutselen, een leuke film kijken (alle leeftijden), en natuurlijk lekker eten samen en slapen in de kerk! Op zondagmorgen ontbijten we en doen we ochtendgymnastiek, en daarna is er een vrolijke kinderkerkdienst waarin we God en elkaar mogen ontmoeten, ook de grote mensen mogen dan meedoen. Ouders en broertjes en zusjes zijn bij de kerkdienst natuurlijk ook van harte welkom (10:00u Bethlehemkerk). Na de kerkdienst is het kamp afgelopen. 

Het kamp sluit aan op de catecheselessen die afgelopen periode in de Regenboogkerk zijn gegeven maar als je die gemist hebt is dat geen probleem: je kunt gewoon aansluiten.

Voor opgave en inpaklijst, neem contact op met ds. Aster Abrahamsen / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 39715672

Graag opgeven voor donderdag 12 oktober!