Het is niet het eerste wat je denkt bij een kerk: dat het een club van toffe mensen is. En toch kregen we deze bijna eretitel in 2019 van de bezoekers van buurthuis De Kleine Lelie. Na een spannende maar warme ontmoeting  tussen gemeenteleden en buurtbewoners tijdens een open huis van de Levende Adventskalender vingen we bij het afscheid op: het zijn toch wel toffe mensen. 

Nu wisten we dat stiekem al een beetje want in dat jaar stelden maar liefst 19 gemeenteleden hun eigen huiskamer ruimhartig open voor bekende en minder bekende buurtgenoten.En eenzelfde aantal meldde zich aan als mede-gastgever/buddy. Warme herinneringen hebben we aan deze ontmoetingen en wat was het ook verbindend voor gemeenteleden! 

Nu we elkaar weer in huiskamers kunnen ontmoeten,  doen we dan ook graag opnieuw een beroep op u: Wilt u meehelpen bouwen aan een huis vol licht en warmte en uw huiskamer in Hilversum of Nieuw Loosdrecht openstellen voor de Levende Adventskalender? We horen het graag. We maken dan tussen 3 en 24 december samen weer een lichtsnoer van adressen waar gemeenteleden en buurtbewoners gedurende twee uur een warm welkom krijgen.

Alleen helpen als gastgever bij een open huis kan ook. Geef u dan op als buddy. De werkgroep ondersteunt bij alle voorbereidingen en zorgt ervoor dat er voldoende hulp is tijdens de openstelling. 

Aanmeldingen en vragen kunt u  mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 2019 waren de aanmeldingen binnen twee weken rond. Wat zou het tof zijn als dat weer lukt. 

 

De voorbereidingscommissie Levende Adventskalender 

Annette van Vliet 
Piet Meindertsma 
Hanneke Bekker