Op deze expositie ziet u werken van Marinus Jagt. Marinus werd in 1931 in Amsterdam geboren en kwam in 1970 naar Hilversum. Hij werkte als mechanisch ontwerper bij de omroep; NTS, NOS en NOB.

Zijn hobby’s zijn wandelen en fietsen in de natuur, museumbezoek, filmen en puzzelen. Na een huwelijk van ruim 61 jaar is hij sinds 2017 weduwnaar. Kort daarna heeft hij een gedichtenbundeltje geschreven en uitgegeven.

Hij begon zich af te vragen of hij aanleg had voor kunst schilderen en sprak hierover met zijn dochter. Op zijn 88ste verjaardag kreeg hij van haar een beginners schilders set en is daarmee aan de slag gegaan. Het resultaat kunt u op deze expositie bewonderen.

Een specifieke voorkeur heeft hij niet. Hij schildert landschappen naar een foto of fantasie, dieren en abstract. Zijn vlakverdelingen vinden hun oorsprong in zijn interesse in planimetrie. Marinus wenst u veel kijkplezier op deze expositie.

Als u interesse heeft in zijn schilderijen kunt u contact met hem opnemen:
Telefonisch via 035-685 40 60 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kijk ook op: www.jagt-art.nl 

 Wilt u ook exposeren in de Bethlehemkerk neem dan contact op met Annette van Vliet, 06 38357758.

Op dinsdagmiddag is de kerk open van 14.00 tot 16.30 uur en iedere donderdagochtend is de kerk open van 10.00 tot 12.00 uur