Levende Adventskalender 2021, Geef licht!

Waar klop jij aan?

Helaas moeten wij de reis van de Levende Adventskalender met onmiddellijke ingang stopzetten. Op de persconferentie van vanavond – 18 december 2021 – is gebleken dat het niet langer verantwoord is om met anderen samen te komen. Daarom is ervoor gekozen om de openstellingen op alle locaties van 19 t/m 24 december te laten vervallen. Alle locaties die voor deze week ingepland staan, zijn dus helaas gesloten.

We hebben in de achterliggende weken velen van u mogen ontmoeten en we hopen dat we elkaar bij verschillende activiteiten in de toekomst weer mogen treffen. We houden in ieder geval heel graag contact met u!

Bij het open huis van de Levende Adventskalender heeft u ook een uitnodiging ontvangen voor de Driekoningenlunch op 6 januari 2021. Helaas vervalt ook deze lunch vanwege de lockdown.

We wensen iedereen veel sterkte en Zegen toe!

De organisatiecommissie

Annette van Vliet
Piet Meindertsma
Hanneke Bekker

 

 

Voor het derde jaar op een rij, organiseert de Bethlehemkerk in de maand december een Levende Adventskalender. Opnieuw is er een lichtsnoer van adressen door heel Hilversum en Nieuw Loosdrecht waar u in een ontspannen sfeer anderen kunt ontmoeten. In de vaak donkere decembermaand willen we op deze manier voor elkaar een lichtpuntje zijn.

Tussen zondag 28 november en vrijdag 24 december 2021 openen 27 deelnemende locaties op wisselende tijden hun deuren voor u. Er is dus altijd wel een adres bij u in de buurt waar u kunt aansluiten. We letten daarbij goed op uw veiligheid. Deelname is gratis, u mag zo vaak aansluiten als u wilt en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

We kijken uit naar uw komst en hopen op veel warme ontmoetingen!

Klik hier voor een lijst van deelnemende organisaties. Kijk voor uw komst op de website voor het laatste nieuws over de openstellingen en de coronamaatregelen.

Alle avond openstellingen komen te vervallen.

Flyer 2021  [klik hier] om onze flyer te downloaden