The Passion is een muzikale paasvertelling over het lijden en sterven van Jezus Christus. The Passion wordt elk jaar uitgezonden op Witte donderdag.

Dit jaar komt The Passion vanuit Zeist, dat is lekker dichtbij Hilversum, dus erbij zijn is een reële optie.

Samen naar The Passion in Zeist reizen
Vanuit Hilversum gaan we met de trein, via Utrecht, naar Zeist en nemen vanaf NS-station Driebergen Zeist de gratis pendelbussen naar Slot Zeist waar The Passion wordt opgevoerd.

We verzamelen om 18.00 uur op station Hilversum CS en nemen de trein van 18.18 uur. Je kunt zelf inchecken met je bankpas of met je OV-kaart.

Fijn als je je aanmeldt, dan weten we op wie we mogen rekenen. Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel fijn als je je aanmeldt, dan weten we op wie we mogen rekenen. Voor aanmelden, meer informatie of vragen stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De jongeren kunnen hun reiskosten declareren.

We zien je graag op 28 maart!

Meer praktische informatie is ook te vinden op de website van de KRO-NCRV: https://kro-ncrv.nl/programmas/the-passion/praktische-informatie

Lukt het niet om mee naar Zeist te gaan?
Op deze Witte Donderdag is er ook de mogelijkheid om samen in De Morgenster deel te nemen aan een viering van het delen van Brood en Wijn.
Aanvang is om 19:30 in de Morgenster. Na de viering kunt u dan beneden in de Morgenster live op groot scherm The Passion vanuit Zeist meemaken.