De kinderdienst is nog  t/m 15 augustus op vakantie. Wel is er iedere zondag oppasdienst.
Voor kinderen die in deze periode naar de Bethlehemkerk komen, zal er achterin de kerkzaal een tafel staan waarvan zij boekjes, kleurplaten en werkbladen kunnen pakken om tijdens de dienst, bij hun ouders in de bank, te kunnen lezen en/of maken. De eerste live kinderdienst na de vakantie is op zondag 22 augustus.

Voor aanstaande zondag 25 juli staat de info in het schema hieronder.

Deze zondag lezen we Johannes 6: 1-15: Wil je nog meer?
Er zijn meer dan vijfduizend mensen bij Jezus. Jezus vraagt aan een van zijn leerlingen waar ze eten vandaan kunnen halen voor al die mensen. Er is een jongen met vijf broden en twee vissen. Als Jezus daarvan deelt, blijkt er meer dan genoeg voor iedereen. Er blijven zelfs nog twaalf manden over.

Zondag 25 juli

Voorbereiden