Iedere zondag in de Bethlehemkerk is er voor alle kinderen en hun ouders meer dan voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. Van te voren aanmelden is gewenst: klik hier. We kijken naar jullie uit!

Jullie mogen weer elke zondag naar de kinderdienst in de kerk komen. Maar als je nog niet komt, kan je ook thuis naar de kerkdienst kijken en luisteren naar het verhaal. Of je gaat het verhaal zelf lezen en daarna knutselen. Veel plezier thuis en misschien tot gauw in de kerk.

Deze zondag staat Johannes 5: 1-18 centraal: Hoe kan ik verder?

Bij het bad van Betzata wachten mensen tot het water in beweging komt. Een man die daar al achtendertig jaar ligt wordt door Jezus aangesproken met de vraag: ‘Wil je genezen?’ Daarna zegt Jezus dat hij zijn mat kan oppakken; hij is genezen. Andere mensen die ervan horen , vragen waarom Jezus op sabbat iemand geneest.

Zondag 4 juli

Voorbereiden