Iedere zondag in de Bethlehemkerk is er voor alle kinderen en hun ouders meer dan voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. Van te voren aanmelden is gewenst: klik hier. We kijken naar jullie uit!

Jullie mogen weer elke zondag naar de kinderdienst in de kerk komen. Maar als je nog niet komt, kan je ook thuis naar de kerkdienst kijken en luisteren naar het verhaal. Of je gaat het verhaal zelf lezen en daarna knutselen. Veel plezier thuis en misschien tot gauw in de kerk.

Deze zondag de lezing uit Johannes 4: 43-52 centraal:
Wat heb je nodig?

Een hoveling uit KafarnaĆ¼m komt naar Jezus toe omdat zijn zoon ziek is. Hij vraagt Jezus om met hem mee te gaan, voordat zijn kind sterft.

Jezus zegt dat hij naar huis kan gaan, zijn zoon leeft. Later blijkt dat de zoon precies op dat moment genezen is van zijn ziekte.

Zondag 27 juni

Voorbereiden