De zomervakantie is alweer voorbij. Nu de scholen weer begonnen zijn, gaat de kinderdienst aanstaande zondag 23 augustus ook weer beginnen.  Dat doen we nog online, samen met de Morgenster en de Regenboogkerk.

Vanaf 10.00 uur kan je  jit.si  al aanzetten om te kijken hoe het werkt en klaar gaan zitten voor de kinderdienst. Zorg dat je geluid uit staat als je nog aan het wachten bent. Je kunt je microfoon dan op mute zetten. Vanaf het kindermoment in de dienst gaat de kinderdienst online beginnen.

Online of live:

Zondag 23 augustus is er weer live, in het echt dus, een kindernevendienst in De Morgenster.  Ouders en kinderen van de Bethlehemkerk en Regenboogkerk worden van harte uitgenodigd om ook live mee te doen. Maar je kan ook gewoon weer thuis meedoen. We willen via Jitsi de dienst van de jongsten online aanbieden. De url daarvoor is https://meet.jit.si/kinderdienstrgb

Omdat ds Halsema gaat preken over de brief van Paulus aan Filippi, gaan wij aan de slag met Saulus die Paulus wordt als hij Jezus ontmoet bij Damascus.

Als je thuis wil meedoen, kan je bijgaande plaatjes vooraf alvast uitprinten  en eventueel de bijgevoegde PDF inkijken.

Kom je naar de Morgenster dan vragen we volwassenen hun naam te noteren bij binnenkomst. Tijdens de dienst wordt er alleen door voorzangers gezongen. Er is een speciale looproute en zitvak voor gezinnen waarvan kinderen naar kindernevendienst gaan.

Kinderdienst Bethlehemkerk:

Als je thuis de dienst vanuit de Bethlehemkerk gaat volgen hoor je dat het over een ander thema gaat dan in de Morgensterkerk. Het gaat hier over vergeven. Héél véél keer, wel 70 x 7 keer.

Naast de werkvormen: een spel dat je met elkaar kunt doen of een stripverhaal van het verhaal maken, staan er naast de verhalen ook nog leuke werkvormen met klei of spijkertjes en touw. Ben je nieuwsgierig, kijk dan van te voren even wat je hiervoor tijdens de dienst nodig hebt.

Zondag 23 augustus 2020

Kinderdienst Bethlehemkerk voor thuis

Online kinderdienst

met Morgenster en Regenboogkerk

Mattheüs 18: 21-35

Verhalen & werkbladen

Handelingen 9: 1-22

PDF & werkbladen

Kinderkamp:

Zet het alvast in je agenda: Het kampweekend op 3 en 4 oktober 2020!

Het wordt heel leuk want we gaan op kamp met kinderen van de Morgenster, de Regenboogkerk en van Vitamine-G. Iedereen is welkom. Als je graag een vriendje of vriendinnetje mee wil nemen, mag dat ook.

Meld je snel aan zodat we een inschatting hebben van het aantal deelnemers via http://bit.ly/kerkkamp2020  of stel vragen aan de contactpersoon.

Uitnodiging kinderkamp ( klik hier)