Op zondag tijdens de eredienst organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren: oppas, kinderdienst en tienerdienst. Zijn jullie er weer bij dit seizoen? Of kom je voor het eerst? Ook als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom.

Het thema van het Veertigdagenproject van Bijbel Basics waarmee we dit jaar met de kinderen  naar Pasen toeleven is: Een spoor van liefde.

Jezus geeft zijn leven uit liefde voor de mensen. Hij vraagt aan zijn leerlingen om uit liefde voor Hem ook elkaar lief te hebben. Jezus heeft een diepe voetafdruk achtergelaten in de wereld en in hun leven. De leerlingen mogen in zijn voetstappen treden, en daarbij zal Hij hen nooit alleen laten.

Zondag is de lezing: Johannes13: 1-5, 12-17Jezus wast  de voeten van de leerlingen en vraagt hen om zijn voorbeeld te volgen door elkaar te dienen.

Bouwstenen

21 maart 2021  volgt  ---  ---  ---
 28 maart 2021  volgt  ---  ---  ---
  4 april 2021  volgt  ---  ---  ---

Bijbel Basics een programma van het Nederlands Bijbelgenootschap (https://debijbel.nl/bijbelbasics ).

‘Kids in Actie, het kinderlabel van Kerk in Actie, betrekt kinderen op een speelse en eigenwijze manier bij het diaconaat. Rainbow, de duif van Kids in Actie, vliegt de hele wereld over en komt terug met verhalen van kinderen ver weg en dichtbij. In heel Nederland komen projecten van Kerk in Actie zo tot leven voor kinderen in de kerk, op school en thuis’.

Kids in Actie:
Diaconaal project

Vastenkaart kinderen

Vastenkaart volwassenen

Ik ben er vor jou: zeven keer barmhartigheid

Voor- en achterkant

Voorkant

Achterkant

Verhaal Rainbow

Materiaal voor de opdrachten

Uitleg

18 februari 2021