Op zondag tijdens de eredienst organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren: oppas, kinderdienst en tienerdienst. Zijn jullie er weer bij dit seizoen? Of kom je voor het eerst? Ook als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom.

De kinderdienst is nog  t/m 15 augustus op vakantie. Wel is er iedere zondag oppasdienst.
Voor kinderen die in deze periode naar de Bethlehemkerk komen, zal er achterin de kerkzaal een tafel staan waarvan zij boekjes, kleurplaten en werkbladen kunnen pakken om tijdens de dienst, bij hun ouders in de bank, te kunnen lezen en/of maken. De eerste live kinderdienst na de vakantie is op zondag 22 augustus.

Voor aanstaande zondag 8 augustus staat de info in het schema hieronder.

Deze zondag lezen we Johannes 6: 22-29: Wie kan dit uitleggen?
Jezus is over het water naar zijn leerlingen gelopen en aan de overkant van het meer aan land gegaan. De volgende dag komen mensen naar de plek waar ze hem het laatst gezien hebben en ontdekken dat hij er niet is. Ze gaan op zoek en vinden Jezus in KafarnaĆ¼m. Daar praten ze met Jezus en over wat er gebeurd is en over wat er van ze verwacht wordt.

Zondag 8 augustus

Voorbereiden