Op zondag tijdens de eredienst organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren: oppas, kinderdienst en tienerdienst. Zijn jullie er weer bij dit seizoen? Of kom je voor het eerst? Ook als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom.

De Protestantse gemeente Hilversum (PgH) heeft voor 2020-2021 het jaarthema ā€˜Scheppingā€™ gekozen. Gekoppeld aan dit jaarthema is voor twee perioden een alternatief leesrooster ontwikkeld dat in alle kerken van de PgH zoveel mogelijk wordt gevolgd. De eerste periode (11 oktober tot en met 22 november 2020) ging over de zeven scheppingsdagen. In de tweede periode zullen de scheppingsmotieven centraal staan. Deze periode loopt van 11 april tot en met 23 mei 2021.

Op zondag 16 mei
In de kinderdienst volgen we deze zondag niet het leesrooster ā€˜Scheppingsmotievenā€™, maar  lezen we het verhaal uit Kind op Zondag: Johannes 17: 14-26.

Gebed voor de wereld.
Deze week horen we een gebed dat Jezus bidt voor de wereld. Jezus vertelt de mensen over God. Hij vertelt zijn leerlingen wat ze moeten doen. Jezus praat met veel mensen. En hij praat met God.

Bouwstenen

Werkbladen

Extra

11 april 2021