De 1e collecte is voor de Thermometer actie: Schuldhulpmaatje
De opbrengsten van deze collecte zijn voor mensen met schulden en armoede. Wij zien dat overal om ons heen. Maar liefst 1 op de 5 huishoudens hebben hier mee te maken ook hier in onze kerk.

Schuldhulpmaatje werkt samen met kerken om mensen met geldzorgen te helpen hun problemen de baas te worden en werkelijk te helpen. Die hulp is gericht op zelfredzaamheid want alleen een gift lost een schuldenprobleem niet op. U helpt door met een gift in deze collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd voor de PKN Landelijk pastoraat
Omzien naar elkaar

In het pastoraat draait het om nabijheid. En juist dat was lastig in coronatijd. Nieuwe vormen van liefdevolle aandacht werden bedacht. Het pastorale werk deed er meer dan ooit toe.

In Nederland werken er zo’n 500 geestelijk verzorgers vanuit de Protestantse Kerk in het pastoraat buiten de plaatselijke gemeenten, in onder meer de zorg, de scheepvaart, de krijgsmacht en de luchtvaart. Daar maken zij de kerk zichtbaar.

Ook veel gemeenteleden hebben daarin als vrijwilliger een rol. Om hen toe te rusten in hun pastorale taken ontwikkelt de Protestantse Kerk trainingen en materialen, zoals 'De kleine gids voor onderling pastoraat’.

Ook voor kerkenraden en predikanten verschijnt er materiaal, zoals de handreiking ‘Mens tot het einde’, over de begeleiding van mensen met dementie, hun naasten en hun zorgverleners.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten