De 1e collecte is bestemd voor de diaconie
Deze collecte is voor de Diaconie. De Diaconie steunt diaconale projecten in Nederland en daarbuiten. Ook stemt de Diaconie in diaconale aangelegenheden af met andere instellingen, hulpverleningsinstanties en met de overheid. U steunt onze Diaconie met een gift in de eerste collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk o.v.v. diaconie.

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH)
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH.

De 3e collecte (Avondmaalscollecte) is bestemd voor Stichting Laleaua
Deze collecte is bestemd voor Stichting Laleaua. De organisatie zet zich in voor kansarme zigeunerkinderen in en rondom Tarnaveni, een oude industriestad in centraal Roemenië. Door het geven en ondersteunen van onderwijs aan deze kinderen hoopt het team ter plekke een basis te leggen. Op termijn zijn deze kinderen hierdoor in staat de vicieuze cirkel van hun ellendig bestaan te doorbreken. Educatie, recreatie en evangelisatie zijn de wegen waardoor het team dit –op basis van vriendschap– wil bereiken.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Laleaua..

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten