De 1e collecte is voor de KIA najaarszending Sterke en weerbare vrouwen in Guatemala

Veel vrouwen in Guatemala krijgen te maken met discriminatie en huiselijk geweld, zeker als ze tot een inheemse groep behoren. Het opleidingscentrum Cedepca helpt deze vrouwen weerbaar te worden en ook in de kerk hun stem te laten horen. Vrouwen kunnen (bijbel)cursussen volgen over eigenwaarde en inspirerend leiderschap. Ze leren trots zijn op zichzelf en durven de bevrijdende kracht van het Evangelie uit te dragen: geweld en onrecht tegen vrouwen moet stoppen Kerk in Actie ondersteunt diverse cursussen om jonge Maya mannen en vrouwen op een gelijkwaardige manier met elkaar om te laten en laat hun nieuwe geloofsinzichten door het samen lezen van de Bijbel.

U helpt de vrouwen in Guatemala met een gift in deze collecte. Maak uw bijdrage over naar:

NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. KIA/najaarszending Sterke en weerbare vrouwen in Guatemala

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. Maak uw bijdrage over naar:

NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd Wijkkas van de Bethlehemkerk
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid; waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

Maak uw bijdrage over naar:

NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten