De eerste collecte
Tante Jans is een project in Hilversum waar een aantal keer per week wordt gekookt voor de mensen die dit hard nodig hebben. de doelgroep die langskomt  is zeer divers. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal een steuntje in de rug kunnen gebruiken in deze moeilijke tijd, waar het voor een aantal mensen lastig is het hoofd boven water te houden. “In deze tijd vallen veel mensen tussen wal en schip en zitten knel. Dat is geen schande aangezien het iedereen kan overkomen.”

Tante Jans is in de corona periode tijdens de strenge vorstperiode - begonnen met dit project. Naast gratis maaltijden kunnen de mensen die het nodig hebben daar ook kleding krijgen. “Door gebleken noodzaak is besloten het project voort te zetten.

Door een gift over te maken op NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum, o.v.v. Tante Jans steunt u dit prachtige doel.

De 2e collecte is voor de Kerk
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL42 RABO 0373 7224 51 t.n.v. Protestantse gemeente te Hilversum.

De 3e collecte is voor Pastorale arbeid
Met een gift aan deze collecte draagt u er aan bij dat al deze hartverwarmende diensten via internet te volgen zijn. NL42RABO0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum, o.v.v. Pastorale Arbeid.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten