Er zijn deze week twee collectes

De 1 collecte is voor de lokale speeltuin de Zoutkeet,
Deze speeltuin probeert geld bij elkaar te krijgen voor nieuwe speeltoestellen die geschikt zijn voor kinderen met een beperking. Hierbij moet worden gedacht aan een makkelijk bedienbare graafmachine, een zandtafel waardoor je met een rolstoel bij de zandbak kan en een nieuwe waterpomp want spelen met zand en water is altijd leuk. Er zijn al twee ligschommels maar er is behoefte aan veel meer.
Het mooie aan het meeste van deze aanpassingen zijn dat alle kinderen er plezier mee kunnen hebben en er geen onderscheid wordt gemaakt,
U kunt uw bijdrage overmaken naar:

NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. Maak uw bijdrage over naar:

NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten