Er zijn deze zondag drie collectes.

Eerste collecte
Deze collecte is bestemd voor Jongeren in Ghana. Jongeren in het arme noorden van Ghana trekken vaak naar de hoofdstad Accra, in de hoop daar werk te vinden. Niet iedereen redt het daar. De kerk in Noord-Ghana wil dat jongeren in hun eigen regio blijven wonen en werken. Ze probeert jongeren kansen te bieden in hun eigen dorp. Met steun van Kerk in Actie kunnen ze een praktisch vak leren, zoals bijvoorbeeld kleermaker, kapper of timmerman. Daarnaast leert de kerk volwassenen lezen en schrijven en leidt ze voorgangers op.

Maak uw bijdrage over naar: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. Jongeren in Ghana

Tweede collecte
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum, de organisatie die de protestantse kerken in Hilversum in stand houdt.

Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. betalingen, o.v.v. PGH

Derde (Avondmaal) collecte
De Avondmaalcollecte is dit jaar bestemd voor “Stichting Laleaua.” De organisatie zet zich in voor zigeunerkinderen in Tarnaveni, een oude industriestad in Roemenië. Door het geven en ondersteunen van onderwijs aan deze kansarme kinderen hoopt het team ter plekke een basis te leggen. Op termijn kunnen de kinderen de vicieuze cirkel van hun ellendig bestaan te doorbreken. Educatie, recreatie en evangelisatie zijn de wegen waarlangs het team dit –op basis van vriendschap– wil bereiken.

Maak uw bijdrage over naar: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. Laleaua

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten