De 1e collecte is voor de Diaconie.
De opbrengsten van deze collecte zijn voor mensen in de knel die financiële ondersteuning nodig hebben, in binnen- en buitenland, ver weg en zeker ook dichterbij. Zo nodig stemt de Diaconie af met andere instellingen, hulpverleningsinstanties en met de overheid. U helpt onze Diaconie met een gift in deze collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd Wijkkas van de Bethlehemkerk
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid; waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!