Er zijn deze Hemelvaart-dienst drie collecten.

Eerste collecte
Deze collecte is voor de Diaconie. De Diaconie steunt diaconale projecten in Nederland en daarbuiten. Ook stemt de Diaconie in diaconale aangelegenheden af met andere instellingen, hulpverleningsinstanties en met de overheid. U steunt onze Diaconie met een gift in de eerste collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. Diaconie

Tweede collecte
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum, de organisatie die de protestantse kerken in Hilversum in stand houdt.

Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. betalingen, o.v.v. PGH

Derde collecte
Deze collecte is bestemd voor de Wijkkas: Activiteiten, die specifiek voor en door de wijkkerk zijn, worden betalen wij uit de wijkkas. Denk voor de Bethlehemkerk hierbij aan de kosten van catechese, bijzondere zondagen, Rond de Bethlehemkerk, Levende Adventskalender, Drie Koningenlunch enzovoort.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO 0373 7224 94 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. PWG Bethlehemkerk Wijkkas, o.v.v. Wijkkas

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!