1e collecte:  Stichting Viore Centrum in Hilversum
De diagnose kanker kan veel bij iemand teweegbrengen. Niet alleen als jezelf ziek bent, maar ook als iemand in je directe omgeving met kanker is geconfronteerd.

Viore is een plek waar mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen. Verhalen en ervaringen kunnen delen en verwerken. Ontspannende en creatieve activiteiten kunnen ontplooien. Waar bezoekers en vrijwilligers samen aandacht geven aan ieders persoonlijke situatie.

Viore helpt op deskundige wijze bij het vinden van hun eigen weg in het omgaan met kanker en de gevolgen ervan.
We bieden een warme plek waar zij zich thuis kunnen voelen. Waar ze ondersteuning en ruimte krijgen om hun zelfvertrouwen weer op te bouwen, nieuwe perspectieven te ontdekken en daarmee de kwaliteit van hun leven te verhogen. Viore wordt gefinancierd door giften. Helpt u mee met uw gift?
U kunt uw bijdrage overmaken op: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Diaconie PGH inz. Wijkdiac. Bethlehemkerk  o.v.v. Viore

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum.
U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

3e collecte:  Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid; waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.
Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7224 94 t.n.v. PGH inz. PWG Bethlehemkerk Wijkkas Hilversum o.v.v. Pastorale Arbeid.

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!