1e collecte: Stichting Vrienden van Mikondo in Congo
Veel kinderen hebben in Congo geen school gehad of maar kort. Hun kans op een goed bestaan is miniem. Maar…. Er is wel degelijk een goede kans om uit de armoede te raken. Er is namelijk genoeg werk te vinden voor wie wil, tenminste… voor wie vakbekwaam is óf praktijkervaring heeft.

Mikondo zet praktische opleidingsprojecten op om kinderen duurzame oplossingen aan te reiken om uit armoede te blijven: Kleding leren naaien biedt perspectief voor meisjes. De pas opgerichte Naaischool wil Mikondo graag uitbreiden. Als meisjes hebben geleerd kleding te naaien, kunnen ze daarna fulltime betaald werk vinden in een professioneel atelier, als opstapje naar een zelfstandig bestaan als naaister.

Een zeer gerespecteerd beroep in Congo.

Maak uw bijdrage over naar: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. Vrienden van Mikondo.

2e collecte: Kerk (PGH)
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum – de organisatie die de protestantse kerken in Hilversum in stand houdt.
Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. betalingen, o.v.v. PGH

3e collecte: Pastorale arbeid
Pastoraat is niet alleen iets voor dominees en ouderlingen maar van de hele gemeente. Wij nodigen de hele gemeente uit voor ‘omzien naar elkaar’. Elke vorm waarin dat omzien gestalte krijgt, telt mee. Bezoekwerk is een belangrijke vorm van pastoraat. Er zijn meer vormen van pastorale zorg en aandacht.
Soms brengt dat kosten met zich mee.
Maak uw bijdrage over naar:  NL45RABO 0373 7224 94 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. PWG Bethlehemkerk wijkkas, o.v.v. Pastorale arbeid

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!