Collecten 04-april-2021

Tweede collecte: Kerk
Derde collecte: Afdracht landelijk quotum [PKN]

Eerste collecte: Diaconie
De opbrengsten van deze collecte zijn voor mensen in de knel die financiële ondersteuning nodig hebben, in binnen- en buitenland, ver weg en zeker ook dichterbij. Zo nodig stemt de Diaconie af met andere instellingen, hulpverleningsinstanties en met de overheid. U helpt onze Diaconie met een gift in deze collecte.
U steunt de diaconie een gift in de 1e collecte. U kunt uw bijdrage overmaken op NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum

Tweede collecte: Kerk
Deze collecte is voor de Protestantse Gemeente Hilversum.
U kunt uw bijdrage overmaken op NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. betalingen, o.v.v. PGH

Derde collecte: Afdracht landelijk quotum [PKN]
Het kerkrentmeesterlijk quotum is een percentage van de inkomsten van een plaatselijke gemeente, voortkomend uit levend geld, uit onroerend goed en uit overig bezit, met enkele uitzonderingen.
U kunt uw bijdrage overmaken op NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. wijkkas o.v.v. afdracht landelijk quotum

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!