1e collecte: Ondersteuning diaconaat in arme regio’s
Armoede in Nederland is een groeiend probleem. In regio’s als Groningen, Limburg en andere gebieden aan de rand van ons land, zijn de armoedecijfers schrikbarend hoog. Armoede gaat hier vaak over van generatie op generatie. Er is weinig werk en er zijn weinig voorzieningen om kansarme jongeren op te vangen. Kerken willen graag helpen bij alle problemen die hiermee samenhangen. Ze starten initiatieven als voedselbanken en kledinginzamelingsacties. Ze laten kwetsbare gezinnen letterlijk niet in de kou staan en zorgen ervoor dat kinderen niet in te kleine kleding naar school hoeven.

De kerken zelf zijn echter vaak klein en hebben niet veel financiële middelen. Kerk in Actie begeleidt kerken in deze regio’s in hun diaconale taak en ondersteunt hen zo nodig financieel.

Met uw bijdrage aan de collecte ondersteunt u diaconale initiatieven in arme regio’s om de meest kwetsbare gezinnen te ondersteunen. Van harte aanbevolen!

Helpt u mee? U kunt uw bijdrage overmaken op: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Diaconie PGH inz. Wijkdiac. Bethlehemkerk  o.v.v. diaconaat arme regio’s

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

3e collecte:  Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid; waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7224 94 t.n.v. PGH inz. PWG Bethlehemkerk Wijkkas Hilversum o.v.v. Pastorale Arbeid

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!