1e collecte: Theologisch onderwijs in het Midden-Oosten
Voor de kerk in het Midden-Oosten is Libanon een belangrijk land. Er wonen relatief gezien nog veel christenen. Christelijke instellingen in Libanon hebben vaak een regionale functie, zo ook Near East School of Theology (NEST). Dit opleidingsinstituut leidt predikanten op voor landen als SyriĆ«, ArmeniĆ«, IsraĆ«l/Palestina en Libanon. Theoloog Wilbert van Saane werkt er namens Kerk in Actie als docent theologie en geeft lessen in systematische theologie en missiologie. Na hun studie keren de kersverse predikanten terug naar huis om hun eigen gemeente te leiden.

Met de opbrengst van deze zendingscollecte steunt Kerk in Actie Willem van Saane en zijn predikanten in opleiding in Beiroet. Helpt u mee?U kunt uw bijdrage overmaken op: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Diaconie PGH inz. Wijkdiac. Bethlehemkerk  o.v.v. Theologisch onderwijs

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

3e collecte:  Wijkkas van de Bethlehemkerk
Activiteiten die specifiek voor en door de wijkkerk zijn, betalen wij uit de wijkkas. Denk voor de Bethlehemkerk hierbij aan de kosten van catechese, bijzondere zondagen, Rond de Bethlehemkerk, Levende Adventskalender.

Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7224 94 t.n.v. PGH inz. PWG Bethlehemkerk Wijkkas Hilversum o.v.v. Wijkkas

Makkelijk: Giften via Ć©Ć©n iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hiernaast: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!