Eerste collecte: KiA (40-dagen tijd) Moldavië: De zieken bezoeken
Tweede collecte: Kerk
Derde collecte: Pastorale Arbeid

Eerste collecte: KiA (40-dagen tijd) Moldavië: De zieken bezoeken
Jezus roept ons op de zieken te bezoeken. Door de economische situatie in Moldavië zien veel mensen geen andere mogelijkheid dan een baan te zoeken in het buitenland. Dit heeft desastreuze gevolgen voor de samenleving: in sommige dorpen wonen alleen nog maar ouderen en jongeren. Kerk in Actie ondersteunt kerken in Moldavië die hen stimuleren om voor elkaar te zorgen. De jongeren helpen en bezoeken de zieke ouderen die op hun beurt de jongeren tot steun zijn, en een plek waar ze met hun verhaal terecht kunnen. Het onderlinge contact is voor beiden van grote waarde. Helpt u mee?

U steunt dit project met een gift in de 1e collecte. U kunt uw bijdrage overmaken op NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum PWG Bethlehemkerk, o.v.v. KiA 40-dagen tijd Moldavië de zoeken bezoeken.

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hiernaast: De betaling komt deze week (14 - 20 feb) ten gunste van bovenstaande collecten

Tweede collecte: Kerk
Deze collecte is voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Prot. Gemeente Hilversum inz. betalingen, o.v.v. PGH

Derde collecte: Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor de Pastorale arbeid, waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet. U kunt uw bijdrage overmaken op NL45 RABO 0373 7224 94 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum o.v.v. Past. Arbeid

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!