1e collecte: Mensenkinderen
Deze zondag collecteren we de 3e keer voor Mensenkinderen.
Lokale kerkelijke vrijwilligers in Oost-Europa (Albaniƫ, Armeniƫ en Moldaviƫ) stellen voedselpakketten samen, zodat de zeer kwetsbaren in deze gebieden de winter door kunnen komen. Door corona worden zij extra getroffen door verlies van baan of werk als dagloner. Er is geen financieel vangnet. Voor 25 euro is een voedselpakket voor een arm gezin mogelijk.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL79 RABO 0373 7117 94 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente o.v.v. Thermometeractie Mensenkinderen.

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

3e collecte: JOP
Hoe houd je jongeren betrokken bij de kerk en bij het geloof. Dat kan bijvoorbeeld met het spel Sirkelslag van Jong Protestant, de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk. Tijdens Sirkelslag spelen jeugdgroepen uit heel Nederland op hun eigen locatie een interactief spel. Via online verbindingen strijden ze tegen groepen in andere plaatsen om de hoogste score. Bij Sirkelslag staat altijd een bijbelverhaal centraal. Op een ongedwongen manier zijn jongeren zo bezig met geloofsonderwerpen.

Steun het jeugdwerk van de Protestantse Kerk. Maak uw bijdrage over naar: NL45 RABO 0373 7224 94 t.n.v. PGH inz. PWG Bethlehemkerk Wijkkas Hilversum o.v.v. JOP

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!