1e collecte: Mensenkinderen
Deze zondag collecteren we de 2e keer voor Organisatie Mensenkinderen.
Lokale kerkelijke vrijwilligers in Oost-Europa (Albaniƫ, Armeniƫ en Moldaviƫ) stellen voedselpakketten samen, zodat de zeer kwetsbaren in deze gebieden de winter door kunnen komen. Door corona worden zij extra getroffen door verlies van baan of werk als dagloner. Er is geen financieel vangnet. Voor 25 euro is een voedselpakket voor een arm gezin mogelijk.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente o.v.v. Thermometeractie Mensenkinderen.

2e collecte: Kerk (PGH)
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

3e collecte: Missionair Werk PKN
Veel gemeenten zijn op zoek naar manieren om van betekenis te zijn voor de inwoners van hun dorp of stad. Creatief zoeken ze naar de verbinding met hun omgeving. Bijvoorbeeld met een Open Kerk inloopmoment waar iedereen welkom is voor koffie. Voor mensen die een praatje willen maken. Allemaal laagdrempelige, open en toegankelijke activiteiten.

Met de opbrengst van de collecte ondersteunt de Protestantse Kerk missionaire activiteiten in het hele land, om als kerk zichtbaar te zijn in de buurt en aan mensen te laten zien dat het evangelie goed nieuws is voor iedereen.

Maak uw bijdrage over naar: NL79 RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Missionair Werk januari

Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken?
Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!