1e collecte: Schuldhulpmaatje
Als je schulden hebt, helpt het niet als iemand je geld geeft. Wat je dan nodig hebt is goede hulp. Daarom zijn de kerken gaan samenwerken in de Vereniging SchuldHulpMaatje Nederland, met ondersteuning van professionele schuldhulpverleners. Waar SchuldHulpMaatje al actief is, kan iedereen met geldproblemen aankloppen voor gratis hulp van een deskundige en betrouwbare vrijwilliger.

Waarom wij dit doen? Wie zijn geldzaken op orde heeft kan weer genieten van het leven. Dat gunnen we iedereen.

Maak uw bijdrage over naar: NL79 RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Schuldhulpmaatje.

Wij bevelen deze collecte van harte aan!

2e collecte: Kerk [PGH]
Deze collecte is bestemd voor de Kerk: de Protestantse Gemeente Hilversum. De organisatie die het mogelijk maakt om onze wijkgemeentes in stand te houden. U steunt onze Kerk met een gift in de tweede collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL42RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

3e collecte: Wijkkas Bethlehemkerk
Deze collecte is bestemd voor de Wijkkas: Activiteiten, die specifiek voor en door de wijkkerk zijn, worden betaald uit de wijkkas. Denk voor de Bethlehemkerk hierbij aan de kosten van catechese, bijzondere zondagen, Rond de Bethlehemkerk, Levende Adventskalender, Drie Koningenlunch enzovoort. U steunt de Wijkkas met een gift in de derde collecte.

Maak uw bijdrage over naar: IBAN: NL45 RABO 0373722494 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. Bethlehemkerk Wijkkas

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!