Eerste collecte: Kerk in Actie: Sterke vrouwen Papoea
Tweede collecte: Kerk
Derde collecte: Pastorale arbeid

Eerste collecte: Kerk in Actie: Sterke vrouwen Papoea
De lokale kerkgemeenschappen op Papua spelen een belangrijke rol in de samenleving, vooral in de vaak afgelegen gebieden waar onderwijs en gezondheidszorg slecht functioneren. Het zijn de vrouwen die de handen uit de mouwen steken en de sociale en pastorale activiteiten van de kerk vormgeven. Kerk in Actie ondersteunt de kerk op Papua in het toerusten van vrouwen. Zo ontstaat een netwerk van actieve vrouwen die een belangrijke rol spelen in kerk en samenleving. Ook krijgen vrouwen les in hygiƫne, voeding, naaien en maatschappelijk werk. Steun het opleiden van deze vrouwen met uw gift.

U kunt uw bijdrage overmaken naar IBAN: NL79 RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Sterke vrouwen Papoea

Tweede collecte: Kerk
Deze collecte is bestemd voor de Kerk: de Protestantse Gemeente Hilversum. De organisatie die het mogelijk maakt om onze wijkgemeentes in stand te houden.

U steunt de Kerk met een gift in de 2e collecte.

U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL42RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

Derde collecte: Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor de Pastorale arbeid, waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

U kunt uw bijdrage overmaken naar: IBAN: NL42 RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum o.v.v. Past. Arbeid