Eerste collecte
Stichting Present Hilversum wil mensen helpen er voor elkaar te zijn. Zij “helpen mensen helpen.” Present kijkt eerst samen met hulpverleners, instanties en maatschappelijke organisaties zoals Versa Welzijn, Leger des Heils, waar hulp het meest nodig is. Vervolgens organiseert Present –als vrijwilligersmakelaar– eenmalige activiteiten of ontmoetingsprojecten die aansluiten de mogelijkheden en wensen van de mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten. Vrijwilligers bereiken, samen met Present, Hilversummers voor wie zij het verschil maken! Zo bereiken ze samen de beweging van omzien naar elkaar.
U steunt Stichting Present met een gift in de 1e collecte Maak uw bijdrage over naar: IBAN: NL79RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Stg. Present Hilversum

Tweede collecte
Deze collecte is bestemd voor de Kerk: de Protestantse Gemeente Hilversum. De organisatie die het mogelijk maakt om onze wijkgemeentes in stand te houden.
U steunt de Kerk met een gift in de 2e collecte. Maak uw bijdrage over naar: NL42RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

Derde collecte
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid; waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via Internet.
U steunt de Pastorale arbeid met een gift in de 3e collecte.Maak uw bijdrage over naar: NL42RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. Past. Arbeid

Hartelijk dank!