Nu we zondag niet fysiek in de kerk bij elkaar komen, kan de diaconie niet collecteren voor de doelen van deze zondag. Om ook nu de goede doelen te blijven steunen met uw gift, kunt u overwegen om uw bijdrage over te maken.

Hieronder vindt u meer informatie over de collectes en de rekeningnummers waar u uw bijdrage naar over kunt maken.

1e collecte: alfabetisering in Noord Ghana
Ghanese kerk leert mensen lezen en schrijven
In afgelegen dorpen in Noord-Ghana gaan steeds meer kinderen naar school, maar zijn veel volwassenen nog analfabeet. De school was ver weg, ze moesten jong werken of ouders vonden onderwijs niet nuttig. De kerk in Noord-Ghana leert hen alsnog lezen en schrijven in hun eigen taal. James Neindow (24) geeft les in een van deze dorpen. Hij komt iedere dag op de fiets, die hij van de kerk kreeg. Het valt hem op hoe leergierig de mensen zijn. Waarom willen Suale en Mirjam zo graag leren lezen? Suale (32): “Dan kunnen mensen me niet zo makkelijk voor de gek houden.” Mirjam (27): “Ik wil de Bijbel lezen en leren over gezondheid.” Samen zijn we de kerk in actie: in Nederland en in Ghana. Helpt u mee, zodat de Ghanese kerk meer mensen kan leren lezen? Wat kan Kerk in Actie doen met uw bijdrage?

• 3,50 euro: een bijbel in eigen taal
  • 17 euro: een schoolbord
  • 250 euro: training nieuwe docenten

Bedankt voor uw steun! Kijk op: www.kerkinactie.nl/kerknoordghana
U kunt uw bijdrage overmaken op: IBAN: NL79RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Ghana

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL42 RABO 0373 7224 51 t.n.v. Protestantse gemeente te Hilversum.

3e collecte: Wijkkas
Deze collecte is bestemd voor de wijkkas. Activiteiten, die specifiek voor en door de Bethlehemkerk zijn, worden betaald uit de wijkkas. Denk hierbij aan de kosten van catechese, bijzondere zondagen, Rond de Bethlehemkerk, enzovoort. Ook het interieur van de kerk wordt uit de wijkkas bekostigd. U kunt uw bijdrage overmaken op: IBAN: NL45 RABO 0373722494 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum inz. PWG Bethlehemkerk wijkkas.