Graag nodigen de Ghanagangers jullie uit voor onze laatste grote sponsor activiteit: de Veiling op zaterdag 2 april. Mis het niet, we hebben een erg leuk programma! Wat gaan we doen? Van 14:00 t/m 17:00 uur houden we een veiling in de Bethlehemkerk. De zaal gaat open vanaf 13:30. Diverse gemeenteleden stellen diensten en producten ter beschikking, die op 2 april tegen het hoogste bod van eigenaar zullen wisselen. Is bijvoorbeeld de ligusterhaag nodig aan een trimbeurt toe, moet de schutting in de hoogglansverf of ligt de bestrating van de tuin schots en scheef, vraag iemand om het te komen doen. Daarnaast is dit wellicht dé kans om van dat antieke kastje van oudtante Clara af te komen dat niet zo goed in het interieur past of ben je uitgekeken op het schilderij boven de bank. Mogen wij deze dan veilen? Artikelen en diensten kunnen ook per mail aan worden geboden. Stuur daarvoor een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schiet Aron, Jasper of Piet even aan.

Vijfde Editie: Update van 31 maart.

Klik hier om de catalogus te openen/downloaden, bijgewerkt tot 31 maart.

Diensten aanbieden? Deze kunnen variëren van een avondje oppassen tot het aanleggen van een terras, tot het geven van bijlessen in natuurkunde, tot……. Enfin, vul zelf maar in.

Diensten vragen? er kunnen niet alleen diensten worden aangeboden, maar ook worden gevraagd! Je kunt bijvoorbeeld vragen of iemand de voordeur wil schilderen, de auto wil wassen, boodschappen wil doen etc. Het voorjaar komt er weer aan, dat betekent de tuin. Heb je geen tijd om gras te maaien? Vraag een dienst. Of moet een muur in de kamer geverfd worden en heb je onvoldoende tijd? Vraag deze dienst op de veiling van 2 april. Moet de zolder hoog nodig opgeruimd worden? Vraag een dienst. Er zijn mogelijkheden te over.

Kunsttentoonstelling: Er zijn ook gemeenteleden die speciaal voor de veiling schilderijen, foto's en beeldhouwwerken hebben gemaakt. Deze worden de komende weken in de kerk geëxposeerd. Je kunt deze tentoonstelling gewoon bezoeken en zo een beeld vormen van de creativiteit van onze gemeenteleden. De werken zijn ook allemaal te koop. Op alle werken kan geboden worden, dit op zaterdag 2 april, maar ook al eerder, door bij Annette van Vliet je interesse kenbaar te maken.

Voor de tentoonstelling én veiling zoeken we ook nog nieuwe werken. Heb je inspiratie voor Ghana of een ander onderwerp én wil je je werk aanbieden, neem dan ook contact op met Annette.

Ook willen we een boekenmarkt houden. Mest de boekenkast maar uit, zeker weten dat iemand anders heel blij is met waar je op uitgekeken bent! Let erop dat de boeken wel verkoopbaar zijn. Heb je boeken liggen waar je graag vanaf wilt, laat het dan ook even per mail weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schiet Annemijn, Judith of Corné aan in de kerk.

Ook is er een boeksigneersessie door auteur Menno Veldstra. Menno Veldstra gaat in kleine kring voorlezen uit eigen werk.

We organiseren kinderworkshops: waar je kunt schminken, iets leuks samen gaat knutselen, of samen iets lekkers gaat maken en natuurlijk gaan we dansen. Er zijn echt leuke kinder activiteiten te doen, samen met Christa, Gonda, Annelotte en Lisa.

Verder hebben we een suikerspinnenbakker en, last but zeker niet least, deze middag serveert Anja Beukers haar fameuze taarten met verse koffie en hete thee in de Bethlehemkerk Konditorei.

Al met al lijkt het een leuke middag te worden. Komen jullie ook, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Vierde Editie: Update van 31 maart.

Klik hier om de catalogus te openen/downloaden, bijgewerkt tot 31 maart.

Groetjes en tot 2 april!

De Ghanagangers