Afgelopen weekend hebben we het catecheseseizoen afgesloten met Stercafé by Night. We hadden een mini-kamp in de achtertuin van Ciska en Harm. Het was ontzettend gezellig, maar helaas konden we er niet op uit, want het kwam met bakken uit de lucht. Bij aankomst was het droog, dat was wel fijn voor het opzetten van de tenten. Daarna hadden we een barbecue bij het kampvuur, maar daar begonnen de eerste druppels al te vallen. Met kipspiezen en hamburgers in de hand zijn we naar de overkapping gerend en hebben we het daar gezellig gemaakt. Ook niet verkeerd hoor. De barbecue hebben we verplaatst, we konden zo lekker dooreten. Na het eten hebben sommige jongeren een frisse duik in het zwembad genomen, de meeste bleven echter onder het afdak om spelletjes te spelen. Soms was het heel even droog, maar we hebben een hoop regen gehad.

Toen we naar bed gingen, was het gelukkig iets droger. Behalve de tent van een van onze jongeren, want die had open gestaan… ’s Nachts stroomde de regen weer over het tentdoek. ’s Morgens was het droog en hadden we een heerlijk ontbijt. Daarna tenten opruimen, spullen inpakken en op de fiets terug naar Hilversum. Daar hebben we het laatste deel van de slotzondag meegemaakt. Onze jeugdwerker Peter heeft de gebedspunten gebeden die we tijdens het weekend hebben opgeschreven. Na afloop hebben we nog nagepraat, hebben we heerlijk gebak gegeten en smoothies gekregen. Wat zijn de Vruchten van de Geest lekker!

Hoewel het kaperen erg nat was, kunnen we terugkijken op een erg leuk kamp. Ciska en Harm, ontzettend bedankt dat we van jullie gastvrijheid gebruik mochten maken! Heel graag tot een volgende keer!

Tenten gezellig naast elkaar opgezet.

Gezellig kamp vuurtje

 

Ontbijtje op zondagochtend

Op de fiets stappen op weg naar de Bethlehemkerk