Zaterdag 25 juni gaan de tieners van de Bethlehemkerk, samen met tieners van de Morgenster en de Regenboog hun tenten opslaan bij Cisca en Harm in Hollandse Rading. We sluiten daarmee ons seizoen af. Zoals ieder stercafé spelen we een spannend spel, dit keer in de buitenlucht. We gaan samen BBQ'en, een spannend spel spelen, een boswandeling maken (of dropping) en een gezelig kampvuurtje maken. Kom je ook? Aanmelden via de Whats-app of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na het gezamenlijk ontbijt op zondagochtend, fietsen we naar de Bethlehemkerk om met ds. Aster Abrahamsen terug te kijken op afgelopen seizoen. Ds. Aster heeft een leuk spel voorbereid, dat we aan het eind van de kerkdienst samen met de gemeente gaan spelen. Omdat het jaarthema Vruchten van de Geest heet, gaan we daarna aan de slag met fruit. Wat dat wordt is nog een verrassing.

Geef je op bij je jeugdouderling: Corné van Zandwijk, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.