"Hoop is maar een woord van vier letters, maar wat het zegt is meer welkom dan ooit. Zelden verlangden we zo naar uitzicht”, zo staat te lezen in het materiaal dat de landelijke kerk naar de diverse gemeenten stuurde ter voorbereiding op het Pinksterfeest. Met Pinksteren vieren we dat er hoop is, omdat Gods Geest bij ons is.

Als u het volgende nummer van ‘Rond de Bethlehemkerk’ in de bus krijgt is Pinksteren al voorbij. Maar we blijven toch hopen?

Er zijn mensen van de hop en er zijn mensen van de hoop. Beide zien er naar uit dat het leven een feest wordt. Toch is er een wereld van verschil tussen het ene feest en het andere feest. Of lijkt dat maar zo?

Vandaar onze vraag: waar hoopt u zó op, dat u er moeite voor doet? Of waar u dingen voor laat? Of is er in uw geval meer sprake van op wie u hoopt?

Zou je een bijdrage willen leveren aan komende nummer van de RdB? Dan zien we e bijdrage graag tegemoet vóór 23 mei a.s.

Ds. Jetty Scheurwater

Piet Meindertsma