De Bethlehemkerk is sinds de start van de Corona uitbraak in maart gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten.

Op zondag 17 januari 2021 drinken we weer samen online koffie. Dat doen we na afloop de viering.

Thema van de viering is:  'Oh ja, 18 januari is Blue Monday - de meest depressieve dag van het jaar. Wauw!'

Als vraag voor het gesprek na de viering geeft ds. André de Oude ons mee: "Klopt het volgens u dat depressie zich laat verjagen door kleine dingen zoals: helpen van een ander door een kleine daad of het simpelweg 'rechten van de rug'? Zo nee, wat komt daar meer bij kijken? Zo ja, hebt u zelf zo'n voorbeeld?"

Ds. André de Oude komt ook zelf online na de viering!

U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u al eerder van ons ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten, en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk