Samen voor kerktechniek! Dat was de leus waarmee we begonnen aan de oliebollenactie. En wat is het een succes geworden! In totaal zijn er ruim 1000 oliebollen gebakken. Alle oliebollenbakkers heel erg bedankt voor deze prachtprestatie! 

Op 31 december hadden we bij de Bethlehemkerk een Drive Thru waar de oliebollen konden worden opgehaald tijdens vooraf geplande tijdslots tussen 10.00 en 15.00 uur. Zo hielden we afstand, ontstond er geen ophoping en kon iedereen veilig de bestelde oliebollen afhalen. Als gastvrij ontvangst werd aan de mensen die bij de Voedselbank langskwamen en de medewerkers ook een oliebol aangeboden. 

De oliebollen hebben in totaal 1065 euro opgebracht. Een fantastisch bedrag! Via deze weg willen we iedereen die oliebollen heeft besteld heel erg bedanken. We hopen dat u van de oliebollen heeft genoten. Ook bedankt aan iedereen die een donatie heeft gedaan via de wijkkas. Die donaties zullen hier nog bij opgeteld worden. 

Heeft u nog niet gedoneerd, maar wilt u wel een steentje bijdragen? Maak dan uw gift over naar de wijkkas: IBAN: NL45RABO0373722494, ten name van: Prot. Gemeente Hilversum inz. PWG Bethlehemkerk wijkkas, Hilversum, onder vermelding van ā€˜Techniek Bethlehemkerkā€™. 

De beste wensen voor 2021 en nogmaals hartelijk dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt! 

Team Oliebollenactie:
Anita den Uil
Anja en Frank Beukers
Annelene Ammerlaan
Hanneke Dral
Katinka van Buuren