Misschien heeft u het al gemerkt: de Voedselbank heeft de uitgifte van producten tijdelijk verplaatst naar de Bethlehemkerk. Afgelopen voorjaar maakte de Pniƫlkerk bekend dat hun gebouw grondig gerenoveerd wordt. De Voedselbank heeft toen officieel aan de Bethlehemkerk gevraagd of zij tijdelijk gebruik kunnen maken van ons gebouw. Inmiddels is de Voedselbank al aardig ingeburgerd. Iedere donderdag worden de producten via het grasveld en de nooduitgang aan de Diependaalselaan aangevoerd en uitgedeeld aan gemiddeld ongeveer 65 gezinnen. Fijn dat we op deze manier echt kerk in de buurt kunnen zijn.

Op zaterdag 7 november hebben we onze jaarlijkse voedselbankactie gehouden. Het leek ons niet verstandig om een winkelactie te houden, je kunt dan namelijk niet altijd de anderhalve meter garanderen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een drive-in te organiseren. Dit was een groot succes, er zijn in totaal zo'n 50 kratten opgehaald. Iedereen die heeft meegeholpen, of dat nu als helper was of als donateur: heel hartelijk dank voor uw bijdrage! De voedselbank was erg onder de indruk van het resultaat.

Nu de Kerst in aantocht is, willen we de actie nog een keer houden. De Voedselbank heeft nog steeds dringend behoefte aan producten. Op zaterdag 12 december van 10 tot 14 uur willen we u daarom opnieuw de gelegenheid geven om mee te doen. Alle houdbare producten zijn welkom, in het bijzonder soep, rijst, groenten in blik of pot, pastasaus (liever producten waar geen varkensvlees in zit) en verzorgingsproducten. Doet u ook weer mee? Samen kunnen we verschil maken met de Kerst!

Hartelijke groeten,

Anita, Hanneke en CornƩ