Gemeenteleden bieden hulp aan mensen die in het nauw komen door het coronavirus. Via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan vanaf nu iedereen een vraag voor hulp of aanbod voor hulp aanbieden. De diaconie van de Bethlehemkerk brengt mensen bij elkaar die hulp nodig hebben en die hulp bieden.

Een gemeentelid schrijft:

Vorig jaar juli 2019 heb ik de Vierdaagse van Nijmegen gelopen en daarna de puzzel besteld.
Om te maken, inclusief puzzelmat.
De rand is af en wat losse stukjes.
Door werk en gezin kom ik er niet meer aan toe.

Is er een gemeente lid, die de puzzel voor mij wil maken......?

Zelf thuis is de ruimte beperkt, want de eettafel is te klein om de puzzel te laten liggen.
Ik kom graag de puzzel bij een gemeentelid brengen en mag daar blijven (weken/maanden).
Omdat de corona toeneemt, en mensen thuis blijven is dit misschien een leuke bezigheid, voor iemand die zelf geen puzzel heeft.

Aanbod:
Wil deze leuke puzzel ontvangen? Stuur een mail naar onderstaande email adres voor meer informatie en een leuke puzzel.

Aanmelden voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb jij mogelijkheden om te helpen, of heb je hulp nodig? Meld je dan aan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf vandaag kunnen mensen die behoefte hebben aan hulp of een gesprek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij worden dan gekoppeld aan een iemand die hulp biedt, soms alleen al een luisterend oor. Ken je mensen die behoefte hebben aan hulp? Wijs elkaar dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diakenen die de coƶrdinatie verzorgen, Wilma Hilberts en Annette van Vliet