Wie helpt mee een mooie Top 2000-viering te organiseren? Een jaarlijkse Top 2000-viering wordt door iedereen als positief gezien.

In de AK van 22 juni is afgesproken dat ds. Aster Abrahamsen, Rianne ten Voorde en Paul-Dirk van Buuren gezamenlijk het eigenaarschap hebben voor de Top 2000-viering in 2020.

We staan nog helemaal aan het begin van de organisatie en hebben er heel veel zin in. We zien een groot muzikaal feest voor ons, waar veel plezier en inspiratie van uit mag gaan. De viering zal plaatsvinden op vrijdagavond 18 december in de Bethlehemkerk (gezien de verwachtingen rondom corona waarschijnlijk ook via live-stream te volgen). Niet op zondag dus. Dat is anders dan vorige jaren. Zondag 27 december valt direct na de kerstdagen en is geen geschikte datum aldus velen. Een viering als deze op de vrijdagavond biedt ook andere mogelijkheden dan een viering op zondagochtend, wat we graag willen verkennen en benutten.

Uiteraard kunnen we dit Top 2000-feest niet met zijn drieƫn organiseren. We zijn daarom op zoek naar mensen uit alle wijken en Vitamine G die mee willen organiseren en/of mee willen musiceren. We rekenen ook op medewerking van de projectband. We hopen in de eerste week van september al veel aanmeldingen te hebben en zullen dan een startbijeenkomst plannen in de tweede helft van september.

Aanmelden kan bij: Rianne te Voorde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Aster Abrahamsen(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Paul-Dirk van Buuren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

We kijken uit naar een leuk en goed proces richting een mooie, inspirerende avond op 18 december.