De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeenteleden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. 

Zondag 26 juli een bijzondere en unieke gezamenlijke online viering voor de vier wijkgemeenten Diependaalse Kerk, Morgenster en Regenboogkerk met en vanuit de Bethlehemkerk.

Het thema van komende zondag is: ‘Blijvend onrustig'

Ds Jetty Scheurwater schrijft hierover:

De leesroosterserie Radicale woorden van Jezus roept veel op. Daarom in reprise: radicale woorden en schurende teksten; wat is er gezegd en wat valt er (nog) te zeggen; verlegenheid, ontsteltenis, onbehagen, apathie, weerstand en afwending… Is er een begaanbare weg achter Jezus aan? 

In de tekst die we lazen spreekt Jezus over “Wees dus volmaakt, zoals jullie hemelse Vader volmaakt is.” Maakt zo’n evangeliewoord niet blijvend onrustig? Kun je wat met de uitleg die aan volmaakt gegeven is?


Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk