De Bethlehemkerk is dit voorjaar gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeentelden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. Afgelopen zondag 12 juli kwamen we voor de derde keer ook samen met de gemeenteleden van de Diependaalsekerk. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.

Zondag 19 juli drinken we online koffie en dat doen we nu voor de 4de keer gezamenlijk met onze vrienden uit de Diependaalse kerk, de eerste keer samen was eerder dit jaar na afloop van de viering met Hemelvaart. Dit jaar is ons eerste Lustrum van de gezamenlijke zomervieringen, voor het 5de jaar op een rij gaan DIependaalsekerk & Bethlehemkerk samen de zomer in.

Het thema van komende zondag is: ‘Geef aan de keizer'

Ds Willem Nijsse schrijft hierover:

In de tekst die we lazen wordt aan Jezus een politiek gevoelige vraag gesteld. Jezus buigt in zijn antwoord het gesprek een andere kant op. Hij vraagt naar het hart van ieder mens en wil daar liefde zien. Het liefhebben van God is het grootste gebod. Wat betekent dit gebod voor u? Hoe kunnen we groeien in het liefhebben van God?

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk