Het is zover! Op donderdagochtend, 9 juli 2020 van 10 – 12 uur gaan we beginnen om de kerk weer open te stellen voor bezoekers. Er zijn ditmaal zelfs 3 gastvrouwen/heren om u te begroeten en u de weg te wijzen.

Het zal wat anders zijn i.v.m. de coronamaatregelen van het RIVM, dus de anderhalvemeter-afstand moet gewaarborgd blijven. Dit is voor ons aller gezondheid van groot belang. De gezellig drukke koffietafel kan niet meer, maar de tafels en stoelen stellen we zo op, dat we toch met elkaar kunnen praten. Het kopje koffie of thee is er wel. Ook is er gelegenheid om het Stilte Centrum te bezoeken en u kunt natuurlijk ook in de kerk terecht voor gebed, meditatie of een kaarsje opsteken en te genieten van het mooi belichte Kruis.

Het zal vast heerlijk zijn om elkaar weer terug te zien.

Bij de ingang staat uw gastvrouw/heer om u welkom te heten, naar uw gezondheid te informeren en daar kunt u ook uw handen desinfecteren. Ze zal u ook vragen naar uw naam en telefoonnummer, zodat we weten wie er binnen gekomen zijn. Tevens wordt er uitleg gegeven over looproutes, werkwijze, toiletgebruik e.d. U volgt de pijlen naar binnen lángs de keuken (daar mag u helaas niet in) en daar staat uw koffie klaar om mee naar binnen te nemen de kerkzaal in. Binnen staat uw volgende gastvrouw/heer om u te helpen en te vragen wat u wilt. Daar kunt u aan een tafel plaats nemen op één van de stoelen, die op een veilige afstand van elkaar staan opgesteld.

Voor de uitgang volgt u de pijlen naar buiten, bij de uitgang kunt u uw handen eerst weer desinfecteren.

Voor het volledige protocol, zie de website van de Bethlehemkerk.

Aangezien we nu met 3 gastvrouwen/heren per keer aanwezig zijn, doen we een oproep voor meer vrijwilligers om ons team te komen versterken. Dat zou heel fijn zijn!

We zien u graag weer in de Open Kerk!