Helaas gaat de KinderBijbelKeet-week niet door dit jaar. Door alle protocollen is het eigenlijk niet te realiseren om dit evenement door te laten gaan zoals we het gewend zijn.

Juist nu er zo’n leuk thema is: DUIK ERIN! waarin we ons helemaal uit kunnen leven met water willen we toch wat van ons laten horen, want dat we de kinderen missen dit jaar dat is wel zeker!

Wat gaan we wel doen?

Er wordt hard gewerkt om een online programma neer te zetten.  En dit doen we niet voor één week, maar voor zes weken.  We gaan ons zichtbaar maken op Facebook, Instagram, YouTube en natuurlijk de website van de KinderBijbelKeet. Zo hopen we op diverse manieren de kinderen te kunnen bereiken en wie weet…nog wel veel meer kinderen dan we denken.

Wat hebben we nodig?

We kunnen niet zonder gebed. Willen jullie bidden voor de kinderen die we moeten missen dit jaar en dat we ze toch op deze manier kunnen bereiken met het evangelie? Bidden jullie ook voor alle vakantiebijbelweek organisatoren in Nederland? Dat iedereen de creativiteit mag hebben om iets te doen zodat de kinderen niet vergeten worden.

Maar willen jullie ook zo veel mogelijk aan mensen om je heen vertellen dat de KinderBijbelKeet online te volgen is? En like, deel, reageer, abonneer, zo krijgen we meer zichtbaarheid online.

Vanaf 6 juli gaan we beginnen met het volledige programma op:

  • Website: kinderbijbelkeet.nl
  • YouTube: Kinderbijbelkeet Hilversum
  • Facebook: Kinderbijbelkeet Hilversum
  • Instagram: kinderbijbelkeet.hilversum