We zijn blij te kunnen mededelen dat we 12 juni18.45 uur weer rustig aan opstarten met onze Midden In Het Leven bijeenkomsten.

Uiteraard wel met in acht neming van alle ons nu bekende regels. Dit houdt in dat we zo mogelijk buiten eten en bij slecht weer in de kerkzaal. We gaan het eten bestellen bij “de Mangerie” ipv zelf meenemen. De kosten zijn 12.50 euro p.p. Ieder afzonderlijk krijgt zijn/haar eigen maaltijd en dit zal een combi gerecht van de kaart zijn zodat zo weinig mogelijk mensen in aanraking komen met het eten. Geef bij aanmelding ook even aan of je een Vega gerecht wil. Op de avond zelf dient direct afgerekend te worden, dit kan cash of via een tikkie. Wel is het fijn als iedereen drinken meeneemt, wijn, bier, sap, net waar je zelf ook zin in hebt. Mocht je voor jezelf je eigen eten mee willen nemen, dan is dat ook mogelijk, geef dat dan even door bij opgave. 

Om overzicht te hebben vragen we jullie met klem deze keer voor woensdag 10 juni door te geven of je WEL OF NIET komt, graag een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben er alle begrip voor als je het nog even te vroeg vindt om weer samen te komen, maar ook dat horen dan graag even.  Ook horen we graag jullie ideeën om het deze avond goed te laten verlopen. Het goed laten verlopen van deze avond is tenslotte onze gezamenlijke verantwoordelijkheid!

De bedoeling van de avond is:
samen eten en mensen ontmoeten, er zal dus niet in groepen uiteen gegaan worden met een thema. 

Misschien leuk om een paar woorden juist te mijden deze avond, zoals corona, de 1,5 meter samenleving en het Nieuwe Normaal ;-).

Wij hebben er al erg veel zin in, we horen graag van jullie!
Ook horen we graag jullie ideeën om het deze avond goed te laten verlopen. Het goed laten verlopen van deze avond is tenslotte onze gezamenlijke verantwoordelijkheid!

De bedoeling van de avond is vooral weer eens andere mensen ontmoeten, er zal dus niet in groepen uiteen gegaan worden met een thema. Misschien leuk om een paar woorden juist te mijden deze avond, zoals corona, de 1,5 meter samenleving en het Nieuwe Normaal ;-).

Wij hebben er al erg veel zin in, we horen graag van jullie!

Met vriendelijke groet,

MIHL team