De komende weken organiseert de gebedskring van de Grote Kerk elke woensdagavond een gebedssamenkomst in de Grote Kerk. Deze samenkomst vindt plaats van 18.30 tot 19.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en kerkdienstgemist.nl zodat iedereen thuis mee kan doen.

In verband met het karakter van deze samenkomsten zal hiervan geen opname worden bewaard. Ook is de uitzending via YouTube niet openbaar. Het woensdagavondgebed zal eindigen met een gezamenlijk Onze Vader, dan zullen ook de kerkklokken gaan luiden.

Het is mogelijk om via de mail gebedspunten door te geven, deze worden dan meegenomen tijdens het eerstvolgende woensdagavondgebed. Gebedspunten van zeer persoonlijke aard kunnen ook worden doorgegeven. Wanneer u dit expliciet aangeeft, zal daar buiten de uitzending om voor worden gebeden.